Bűvészműsor gyerekeknek

Bűvészműsor gyerekeknek

Bűvészműsort vagy interaktív show-műsort keres gyerekeknek?

Ne keressen tovább!

Ezen az oldalon gyermekeknek való színpapi show műsoroknak olvashat utána, amelyeket megrendelhet fesztiválra, falunapra vagy akár céges rendezvényre. Amennyiben gyermeke szülinapjára keres műsort, kérem kattintson a SZÜLINAPI BOHÓC menüpontra.

 Következzenek a műsorok: 

DOLLÁR PAPA pénzesővel fűszerezett bűvész műsora

A gyermekek számára akkor igazán élvezetes egy műsor ha ők is szerepelhetnek benne. Ezért igai élmény számukra ez a műsor, hiszen ők is segíthetnek a varázslatokban. Közelről nézhetik végig ahogy eltüntetünk egy gyufásdobozt, vagy éppen megpróbálhatnak nyerni pár dollárt a kötélhúzóversenyen. Bármelyik gyermek kipróbálhatja a “varázserejét” aki elég bátor hogy feljöjjön színpadra, és kipróbálja magát a sok-sok műsorszám egyikében. A Dollár Papa a műsor végén igazi dolláresővel távozik, amit a gyermekek hazavihetnek emléknek.

Műsoridő: kb. 45 perc

Ára: 140 000 Ft vagy 350 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

Az ár magában foglal 10 egydollárost amit a gyermekeknek kiszórunk a műsor alatt.

Csokigyáros – édességet osztó show-műsora

A Csokigyáros az egyik legsikeresebb és legtöbbet játszott show-műsorunk. Mindig nagyon jó a hangulata, a gyerekek pedig imádják. A műsor sikerének titka pedig nem más mint a csokoládé… Na meg persze egy csokigyáros, aki feldobja a hangulatot. Látott már olyan gyereket aki nem szereti a csokit? Ugye hogy nem. Mindenki kedvenc része a műsorból az édességeső és a csokievő verseny- garantált hogy a műsor végére egy gyerkőcnek sem lesz édességhiánya. Természetesen egy igazán jó műsorból a varázslat sem hiányozhat, ezért bemutatjuk az édesség eltüntető dobozt, a varázsgömböt amely édességeket rejt, és a varázspálcát amiből folyik a franciadrazsé.

Műsoridő: kb. 45 perc. Ára: 130 000 Ft vagy 320 Euró.(Áfa mentes számlát írunk).

Az ár magában foglal kb. 7 kg édességet, amit a gyermekeknek kiszórunk a műsor alatt.

Nézze meg milyen hangulattal van vége a műsornak!

Tekintsen bele a műsorba a linkre kattintva:

https://www.youtube.com/watch?v=iuoeMY6Jm8U&t=23s

https://www.youtube.com/watch?v=MqTJLl4dQDI&t=90s

https://www.youtube.com/watch?v=qHAK4xm6EQE&t=71s

Bűvészműsor gyerekeknek

Jack, a kincseket osztó kalóz

Száj nos Jack nem beszélni jól magyar, ezért mókásan beszélni műsorban. Jak versenyeztetni meg kis lurkókat és adni nekik sok ajándék. A kincses ládikóbóért versenyezni két csapat és ki nyer választani elsőnek kincs a ládikóbol. Ami kincs maradni meg azt kiszórni Jack be a közönség. Sok gyerek más nap is utánozni Jack beszédét és így lenni muris. Műsor lenni vége nagy táncos úri múrival természetesen latin zene szólni és lenni nagy popó riszálás.

Műsoridő: kb. 60 perc. Ára: 180 000 Ft vagy 450 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

Az ár magában foglal 35-40 000 Ft ajándékot, amit a gyermekeknek kiszórunk a műsor alatt.

https://youtu.be/I15ke6mh3bs

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső

Ennek a műsornak a legjobb része az ajándékeső. Karkötők, gyűrűk, labdák, hajgumik és egyéb csecsebecsék sokaságát szórja ki Aladdin a színpadról. Minden gyereknek jut ajándék, hiszen van bőven! Azok pedig, akik elég bátrak hogy feljöjjenek színpadra azok még több meglepetést kapnak. A Dzsinn is megjelenik, miután Aladdin megdörzsölte a csodalámpát, és teljesíti a kívánságait. A gyerekek végezetűl megtanulnak hastáncolni és előadnak egy nagyszínpados hastáncot. A hastáncos lányokból a Dzinn választ magának egy párt és így ér véget a műsor.

Műsoridő: kb. 45 perc

Ára: 160 000 Ft vagy 400 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

Az ár magában foglal 50 000 Ft ajándékot, amit a gyermekeknek kiszórunk a műsor alatt.

Bűvészműsor gyerekeknek

Labda Király – interaktív 350 db. lasztit pazarló műsora

A parádés műsorhoz nem kell más,mint kisebb-nagyobb labdák,és persze a Labda Király. Több mint 1 köbméter labdát szórunk ki színpadról. A gyermekek természetesen hazavihetik a kapott labdákat, hogy sokáig emlékezzenek a Labda Király látogatására. A Király korhű barokk ruhában érkezik, és sok-sok bűvésztrükköt és labdát hoz. A műsorban lesz sok versenyzés, játék és persze célba dobás. Ahogy a műsor végén kiderül, a király sokféle táncot  ismer, amiket a gyerkőcöknek is megtanít, természetesen aki jobban táncol, labdát kap ajándékba.

Műsoridő: kb. 50-60 perc

Ára: 200 000 Ft vagy 500 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).
Az ár magában foglal 350 db. labdát, kb 50 000 Ft értékben, amit a gyermekeknek kiszórunk a műsor alatt.
Betekintés a műsorba:

A pantomim varázslatos világa

Interaktív előadás, amelynek segítségével a gyermekek megismerkedhetek a pantomim – utánzás  világával. Megmutatjuk neki az alap technikákat, mozdulatokat, majd megpróbálhatnak eljátszani pár alap érzelmet és szituációt. Természetesen játék is lesz a műsorban: a pantomimművész elmutogat valamit, a közönség pedig megpróbálja kitalálni, hogy mi is lehet az. Aztán a gyermekek következnek, akik így szerepelhetnek is a műsorban.

Műsoridő: 45 perc

Ára: 120 000 Ft. vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). 


Tekintsen bele a műsorba a linkre kattintva:

https://youtu.be/4BEQHpK5ngo

Bűvészműsor gyerekeknek

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További honlapjaink:

https://eloszobor.com

gyerekműsor rendelés

Bűvészműsor gyerekeknek – vége

Interaktív fellépő, bűvészműsor gyerekeknek, show műsor árak.

Fellépők bűvész előadás, gyermeknapra fesztiválra.  Óvodásoknak bohóc rendelés.